Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

DR. AYLA SAVAŞ ORTAOKULU

Telefon : 0 212 873 6402
Belgegeçer : 0 212 872 4149
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://draylasavas.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mahallesi, Derviş Eroğlu Caddesi, No16 Beylikdüzü/İstanbul
VİZYON : Türk Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı; ülkesini ve milletini seven; kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık; hoşgörülü, dürüst, özgüven sahibi, erdemli, paylaşmayı bilen, özeleştirisini yapabilen ve yaşamdaki yerini sorgulayabilen; öğrencilerini, iş dünyasının ve küreselleşen toplumun sağlıklı pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde tutarak kendini ve toplumu sürekli geliştiren; demokratik ilkeler çevresinde farklılıkları zenginlik olarak algılayan; içinde bulunduğu topla karşı sorumlu olduğunun bilincinde olan; bizleri modern ve çağdaş ülkeler seviyesine taşıyacak, toplum refahını yükseltecek, değişen ve büyüyen bu güzel ülkenin vatandaşları olmanın yanında, özüne, kültürüne, milli ve manevi değerlerine bağlı, başarılı nesiller yetiştirmektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı; ülkesini ve milletini seven; kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık; hoşgörülü, dürüst, özgüven sahibi, erdemli, paylaşmayı bilen, özeleştirisini yapabilen ve yaşamdaki yerini sorgulayabilen; öğrencilerini, iş dünyasının ve küreselleşen toplumun sağlıklı pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde tutarak kendini ve toplumu sürekli geliştiren; demokratik ilkeler çevresinde farklılıkları zenginlik olarak algılayan; içinde bulunduğu topla karşı sorumlu olduğunun bilincinde olan; bizleri modern ve çağdaş ülkeler seviyesine taşıyacak, toplum refahını yükseltecek, değişen ve büyüyen bu güzel ülkenin vatandaşları olmanın yanında, özüne, kültürüne, milli ve manevi değerlerine bağlı, başarılı nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında henüz faaliyete geçmiş okulumuzda, kısa zamanda Okul yönetimi, Öğretmenleri, Velileri ve Öğrencileriyle bir bütün olarak birçok başarıya imza atılacağı inancındayız.

Öğretmen :55
Öğrenci :1254
Derslik :29
Atölye-İşlik :2
Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2021
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 09:00 Ders Başlangıç Saati. 15:35 Ders Bitiş Saati. 17:10 Hafta İçi Kurs Bitiş Saati.
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Metrobüs ile ulaşımda Cumhuriyet Mahallesi durağından 6-7 dakikalık yürüme mesafesindedir. Metrobüsten indikten sonra Bizimkent Sitesi ile Kameroğlu İnşaat arasındaki yolu takip ederek 900 m yürüme mesafesindeki okulumuza ulaşabilirsiniz. Ayrıca Beylikdüzü Öğretmenevi´nin yanında yer alan okulumuzun önünden 1 ve 5 No´lu minübüs hatları geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Beylikdüzü merkezde, Bizimkent´in güneyinde bulunun okulumuz, E-5 Karayolu´na 6-7 dk. yürüme mesafesindedir. İstanbul Merkezine 34 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okul Sitemiz Başarılar menüsünde görebilirsiniz.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Tübitak projemiz devam etmektedir."Tohumu Geleceğe Taşıyorum" , "Su Basınçlı Vinç Kolu" ,"Çokgenlerin Dış Açılarının İspatı" , "Elementler ve Sembolleri" ,"Doğal İndikatörler" ,"Depremin Zararlarını Önleme" , "Ben birHazarfen´im" , "Gezici Tren Kütüphanesi" , "Prizmatik Robot" , "Saat " kabul olan projelerimizdir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus projemiz başarılı bir şekilde yürütülmüştür.E twinning projemiz devam etmektedir.Codeweek haftası etkinlikleri kapsamında her yıl etkinlikler yapılmaktadır.
Yazdır :